Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det skulle dyka upp fler lik är det bara att ringa.

Tangentlöst Trådbord

Tända Borstarna

Kiorvkosk

Räkta Rökor

Fettsson och Pindus

Följsättning Forter








Övriga genrer av Kickan
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-11-16 21:12



Bookmark and Share


    pladask
oh. jag är trött, det var inte förrän vid sista ordet som jag reagerade på att nåt inte stämde :)
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Kickan
Kickan