Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har kokat 10000 potatisar, men kan inte erinra mig i en enda av dem.

Att springa är helt i min smak, eller ska jag kanske säga att förflytta mig är helt i min smak. Från en plats till en annan. Det måste inte nödvändigtvis vara en kroppslig förflyttning, de känslomässiga är lika viktiga.
Just nu är jag inne på kroppsliga förflyttningar. Från konkret plats till en annan.
Men förflyttningarna måste inte föra min själs boning långväga från mitt hem, bara att ta sig från sängen till badrummet kan räcka ibland. Eller från köksbordet till kylskåpet och sedan åter till köksbordet. Såndant går i perioder. Just nu är jag inne i en period då jag uppskattar fingrarnas förflyttning, från den ena bokstaven till den andra. Fram och tillbaka över tangentbordet. Men sådant går ju i perioder. Imorgon kanske det är något helt annat som lockar.
Mat är också helt i min smak, särskilt kött. Det är inget som säger att jag ogillar djur, jag gillar djur fantastiskt mycket. Särskilt det sätt som deras muskler smakar.




Övriga genrer av Kickan
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-11-12 22:20



Bookmark and Share


  reagan
den tyckte jag om! gillade hur den först var väldigt vardaglig och lite rastlös för att mot slutet bli typ.. blodig!
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Kickan
Kickan