Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kasta alla bördor på herren, ty han sörjer för er! 1petr. 5:7


Livsskådning.

och jag tog mina bördor
mina synder och mina sorger
och kastade dem på Herren, den Gud
jag svor mitt liv, i hans händer.
med armarna i skyn
fallandes på knä.

\"Hör min bön, förlåt mina synder!

Gud, ser du mig som liten är?

HÖR DU MIG!?

Känner du min längtan?

Gud..\"



Och han, den barmhärtige Herren tog mina bördor,
kastade dem tillbaka på mig
gjorde mig mer smutsig än innan.
Skrattade hånfullt
och gav till svar:

\"Jag har inte givit dig synd och smärta för att
få dem slängda i ansiktet.
Städa du själv upp i din röra-
och din själ skall bli belönad.\"


Själadräpt med tårar i ögonen
vände jag mig till Buddha
och fick tröst
i hans varma famn.



Och Herren, Gud -
Sörjde djupt.




Fri vers av Vacant
Läst 634 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-30 13:49



Bookmark and Share


    ellabella
halleluja säger jag bara! för det är ju så det är, rått och rätt ordat. det är ju så det är! herren gud har tröttnat på mänskligheten, hurra för bubbha.
2006-11-30

  Jonas Hagén
OM MA NI PAD MÉ HUM, ETT HJÄLPANDE MANTRA jag har lakt gud bakom mig TRÖTTNADE PÅ ATT "BROTTAS" FIN SKILDRING AV DETTA.
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Vacant
Vacant