Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmande

Lycksökerska

Mamma, lilla mamma du har funnit din hemlighet.

Du som har mött all livets olycka, sorg och svek.

Tankens kraft. Allt i livet kan du få. All världens rikedom och lycka. Bara tänk goda tankar, dröm dig bort, och ta emot.

 

Som ett barn vid en brunn

önska, önska, önska.

 

 

Fundamentalism

 

Min Gud

som är mig kär

hör du mig

som liten är

mina böner

du som ser

giv mig allt

som jag dig ber..

 

Drömmaren

Det dånar i mitt huvud

jag tror det är Elvis som fått mig på fall

If I can dream..


"There must be lights burning brighter somewhere
Got to be birds flying higher in a sky more blue
If I can dream of a better land
Where all my brothers walk hand in hand
Tell me why, oh why, oh why cant my dream come true"

Mina

Fantastiska

otroliga

längtansfulla

våta

drömmar.

 

Spelande grönska.

 

Omslut mig

förför mig

låt min själ känna ömhet.

 

"Deep in my heart theres a trembling question
Still I am sure that the answer gonna come somehow
Out there in the dark, theres a beckoning candle
And while I can think, while I can talk
While I can stand, while I can walk
While I can dream, please let my dream
Come true, right now
Let it come true right now
Oh yeah"

 

Tankar drömmar meditation

 

Ett ord för mitt inre

seglande

tyst krypande

exploderande:

 

 

Kärlek

 

 

Kärlek

 

 

 

KÄRLEK

 

 

 

 

 

 

 

till allt..

 

 

 

 

 




Fri vers av Vacant
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-28 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vacant
Vacant