Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamdans

 

Stillheten 

Öppnar upp

 

 

Inget kan ta ifrån den här stunden

dess mäktighet

jag Känner Mig.

 

Jag Känner

lustan till ensamhet.

 

Att få lyssna

andas, dansa 

med alla sinnen

 

Ingen ser

ingen vet

 

att jag känner 

min kropp

den är varm

 

mjuk hud 

mot spända muskler.

 

Blundar,

svävar

i lyckorus

 

Mitt sinne

min vilja

min kropp

 

 

i balans 

i trans

 

i dans.

 

 

 

 




Fri vers av Vacant
Läst 448 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-18 23:35



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! vad bra.. får jag lov? applåder
2009-05-21

  "Dempa"
Underbart!
2009-05-19

  Mikael Lövkvist
Gott. Du har verkligen hittat hem. Fint fångat.
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Vacant
Vacant