Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saxad

I din profil ser jag solen
Motljust bländande
Svart framträder du
Saxad ur illusionen
Hästsvansad och uppnäst
I din profil ser jag drömmen
Upphäftad och kantig
Oktober sjuttiosju
Livets skuggbild




Fri vers av Israfel
Läst 617 gånger
Publicerad 2006-12-11 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Israfel