Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Så passerar än ett år
trots att hjärtat glöder
Tiden som en sakta tår
rinner, droppar, blöder




Fri vers av Israfel
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-18 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Israfel