Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Tände Ett Ljus...

Jag tände ett ljus..
för att få min livsglädje tillbaka.

Jag tände ett ljus..
för att älska livet igen.

Jag tände ett ljus..
för att glömma all min förflutna.

Jag tände ett ljus..
för att gå vidare.

Jag tände ett ljus..
för att smärtan ska bli mindre.

Jag tände ett ljus..
för att såren ska börja läkas.

Jag tände ett ljus..
för att vara den glada tjejen
jag alltid varit

för jag minns inte
hur det var att le
från hjärtat




Fri vers av kristin_88
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-12-30 14:15



Bookmark and Share


    sunnanvind
Fortsätt skriva ...du kan lindra smärtan genom det!
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !