Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plast



Nu har hon suttit hela tågresan med sin lilla spegel och finjusterat sitt utseende.
Vad är hon så rädd att folk ska se?

Vill du vara vacker?
Vill du bli sedd?

Så sträck på dig!
Släpp ut håret, för fan, och le!

Du har ju plastblommor i håret...




Övriga genrer av Nuss
Läst 534 gånger
Publicerad 2007-01-07 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar sista meningen!
2007-08-29

  Bissen
Ja det är för många vackra som inte syns för att de krymper sig själva...
Vill själv läxa upp vissa sådär, men tyvärr brukar de vara så lättstötta oxå...
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Nuss
Nuss