Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting

det finns ingen luft
jag drunknar i ett vaccum

jag skriker för mina lungors fulla kraft
med ljudet fortplantas inte i tomhet

mitt skri dör vid mina läppar

jag kämpar som ett djur
desperat
ställd inför det otänkbara

jag är ingenting




Fri vers av FredrikG
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-01-11 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FredrikG