Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen ut

ett allvar sänker sig
tystnaden är min nya samtalspartner

du får inte missförstå
du får inte tvivla

jag älskar dig

men nu måste jag finna en annan väg ut

nu måste jag forma en ny tillvaro för mig själv

ett liv kan inte bygga på sorg och desperation

jag vill inte leva mitt liv utan dig
men jag vet att jag måste försöka




Fri vers av FredrikG
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-01-15 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FredrikG