Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ökenflykt

en stilla oas
ett eukalyptusträd i brännande sol

en orm slingrar bort
värmen pressar allt levande till bristningsgränsen

det är extremt
däri ligger njutningen

att leva livet till det yttersta
låta varje andetag bli en bekräftelse
jag lever! jag är jag! och jag är lycklig!

tiden har förlorat sin mening
ensam med den råa naturen är jag fylld av nuet
inget existerar
inget annat än jag och platsen





Fri vers av FredrikG
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-01-18 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FredrikG