Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att du gått...

Det finns osagda ord,

berörda känslor

och en längtan på mina läppar




Övriga genrer av Lilla Mo
Läst 651 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-20 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa