Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tig inte ihjäl mig!



Skrik åt mig!
Smäll i dörrar, sparka och slå!
Ta i! Gå på!

Svär gärna!
Kalla mig, precis vad du vill!
Sitt inte still!

Tig inte!
För jag kan inte ge igen…

…när du bara sitter där!




Fri vers av Lilla Mo
Läst 822 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-29 15:23



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Riktigt bra! Reaktioner och bekräftelser är vår jakt.
2007-05-19

  [ShadowWalker]
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH....

Fantastisk, precis SÅ är det om man får "the silent treatment" en rad jag har i min "Shades of Sorrow" säger nästan samma sak.

"Nothingness is the hardest strike... i wanna shout"

eller

"The irony of beeing left alone when you ask for it, is the lonliness it brings, the empty bit, of me, a heart of Shadows"

De känslorna jag försökte få med i den sångtexten, har du fångat i denna, "enkla" men ack så sköna och rakt-in-i dikt!
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa