Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

x=x

gråheten sänker sig, och sinnena grumlas
vardagen tar stryptag

längtan bort till andra platser
längtan bort till andra människor
längtan bort kort och gott

är den räddningen eller förbannelsen?

på andra sidan dalen, vid slutet av floden, bortom bergen, över oceanen, det är där jag vill vara

men andra sidan dalen, bergen, oceanen, slutet av floden, är alltid någon annanstans

den ekvationen går inte att lösa

jag måste sätta upp en ny




Fri vers av FredrikG
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FredrikG