Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig hayati..o jag saknar alla fina stunder med dig varför skulle det bli så..varför gick allt så fel??


Den Tiden..

Jag minns varenda ord
vi sa till varandra,

alla stunder när vi träffades
och pratade med varandra

Jag minns varenda mening du sa
och varenda min du fick..

Jag minns varenda gång vi skrattade,
varje gång jag fick dig att skratta,
eller när du fick mig att skratta..

Jag minns alla gångerna
jag pratade om dig,
varför gång jag tänkte på dig,
varje gång jag kollade på de glittrande ögonen..

Jag saknar den tiden.. =(

20/11-06




Fri vers av kristin_88
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-02-04 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !