Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våryra

Girigt äter jag sol
Hetsar i mig UVA och UVB

Man måste ju passa på

Jag slickar blåa himlar,
gnider gräs i näsan

Måste lagra minnen i skinnet




Fri vers av HonsomheterSofia
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-03-13 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia