Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du jobbar på bank


Man kan processa alla livets ingredienser
ägna sig åt hårklyvande verksamhet
Men det viktigaste av allt är


Hud





Övriga genrer av HonsomheterSofia
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-12 00:58



Bookmark and Share


    Oprofessionell
hud kan vara så mycket för folk, just när jag läser hud i denna text känns ordet sensuellt på något sätt. och du har nog rätt, det är det viktigaste av allt.
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia