Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en fråga om mognad


Så himla länge
stod jag vid en kant
och balanserade

Så nu vinglar jag
trots rejäla skor




Övriga genrer av HonsomheterSofia
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 20:56



Bookmark and Share


  stefan.g
Knyt dem, (bildligt talat). Gillar denna text, den för tankar fram som kanske inte alltid ger sig tillkänna.Bra skriven!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia