Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se klart

I mörkret

Kan man se sånt
Som man kanske missar
En vanlig tisdag

Slipper man
Onödiga detaljer

Stelhet
Felhet

Koncentrera sig på helhet




Fri vers av HonsomheterSofia
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-03-18 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia