Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kropp i stereo

 

 

bysten i det tysta  

höjer volymtoppen

 

bäckenporten

ovanligt öppen

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av karolina d
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-03-22 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karolina d
karolina d