Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt

 

livet 

 solhav

 

 visdomens fröblomning

 

 allt

är jag och inte




Fri vers av karolina d
Läst 624 gånger
Publicerad 2007-04-16 07:12



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Denna tyckte jag mycket om! Tack för att jag fick läsa den
2007-04-27

  Lilla My* VIP
Så stort med bara få ord...ALLT!!
\"Allt
är jag och inte\"

*Applåd Karolina*
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

karolina d
karolina d