Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i morgon

 

krokiga humlegrenar 

krokiga kroppar 

korgar vid husknuten

 

häxorna hämtar hem sina kvastar

 

solens gyllene brickor

tankar  i vas i extas

i morgon

 

 

 




Fri vers av karolina d
Läst 622 gånger
Publicerad 2007-04-16 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karolina d
karolina d