Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är kär


Jag är så rädd att jag nästan försvinner

Jag är så rädd att kärleken dör på vägen

Eller att jag ska vakna upp
och se att allt bara är drömmar och fantasi

Jag vill så gärna vara hos dig precis nu
och hälla alla mina känslor i ditt
hjärta

Kärlek till dig söta du




Övriga genrer av Förlorade Frida
Läst 500 gånger
Publicerad 2007-03-26 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förlorade Frida