Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte skriva


Antar att det är såhär det känns

Du har fått mig att sluta falla så hårt
och sluta skaka sönder så svårt
jag antar att det är såhär det känns att vara hel
när ens hjärta saknar fel
när alla ärr och öppna sår förvinner
och min eviga lycka vinner

- När du värmer hela mig
kan jag inget annat än att älska dig




Fri vers av Förlorade Frida
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-04-10 23:40



Bookmark and Share


    KallaMigVacker
Du kan visst skriva !
och du är bäst på att rimma,
det här är ord från hjärtat och dom är underbara.
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Förlorade Frida