Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev väckt av liv som larmar - jag har vaknat i vårens armar /Dan Andersson


Vår i mitt hjärta

Tillsist kom våren,
med öppna fält vilande blöt
redo att gro.
Snart grönskar det.

Samtidigt kom du
ny i världen.
Så liten
i min famn har jag dig
med ditt liv i mina händer.


Jag älskar dig bortom förståelse

Irma,
mitt barn!!




Fri vers av Vacant
Läst 600 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-07 23:13



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! grattis grattis...äntligen, vad roligt nu när man har följt dig alla 41 veckorna he he krama din lilla dotter! Irma! vilket sött namn, din goda Mamma där =)
2007-04-08

  prinscess VIP
ett stort grattis till din dotter
varm kram
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Vacant
Vacant