Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam inte jag

 

ensam

inte jag

 

hjärtat lapar

vinster från långsamhetens

vindlekar i träden

 

ensamheten klär dig inte

 

 

ditt hjärta

saknar

dig




Fri vers av karolina d
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-04-11 08:49



Bookmark and Share


  Vind
Upplever den som en inre \"diskussion\"... och håller med de övriga om det vackra i orden.
2007-04-12

  Lena K Nilsson VIP
Vackert och vemodigt!
2007-04-11

  Lilla My* VIP
Vackra ord men vemodet smyger där omkring...
Hjärtat finns varmt där inne o ensamheten skingras där ett gott hjärta klappar**
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

karolina d
karolina d