Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir vansinnig. Eksemen dödar mig. Jag orkar inte mer. Snart måste det ta slut.


I Blodets Klor


Jag sitter på sängkanten

För 438:e natten i rad

Kan jag inte sova



Demoner i min kropp

Tvingar mig vaken

Nekar mig sömnens gåva



De skrattar och sliter i mitt kött

Förvirrar mina känslor och tankar

Men släpper taget när snart är dag



Skakandes torkar jag blodet

På kilometervis av papper

Medveten om att demonerna är bara

Jag.




Fri vers av Bravorion
Läst 659 gånger
Publicerad 2007-04-17 15:55



Bookmark and Share


  Malinosa
Jag gillar den. Får mig att rysa av rädsla och sympati på samma gång.
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion