Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undviker det...

Jag har alltid försökt att
undvika det...

Undvika att tänka på dig..
Undvika att tänka på all den uppmärksamhet
jag får av dig, all den tid du
tillbringar med mig..


Med tiden
Försöker du
hela tiden bevisa nåt
Mer & mer..

Medans jag hela tiden
Försöker att
Undvika det
Mer & mer..


Jag undviker det för
Jag inte vill tro på nåt som kanske
inte finns..

Jag undviker det för
jag inte vill ge mitt hjärta och
inget få tillbaka..

Jag undviker det för
jag inte vill påbörja något som kanske
kommer att sluta illa..

Jag undviker det för
all den räddsla inom mig,
att bli sårad..

Jag undviker det för
jag inte vill sätta mitt hjärta
på spel..

Jag undviker det för
jag inte vill uppleva smärtan
än en gång...


29/04-07




Fri vers av kristin_88
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-05-07 18:01



Bookmark and Share


  KLANG
bra skrivet, riktigt bra
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !