Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

När björkarna dansa i våren

när häggen slår ut i blom

när småfåglar leka i snåren

Jag ber dig, kom till mig

min älskade

Kom!




Fri vers av Vacant
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-22 17:02



Bookmark and Share


  aol
härliga sköna du så acker poesi
läs min dikt älska som ett kompliment till din såfina kraaaaaaaaaaam
2008-07-19

  Lasseman VIP
åh ja! inget är som våren, med des kärlek och känslor..bra skrivet min vän =)
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Vacant
Vacant