Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig trodde jag...

Aldrig trodde jag att jag skulle hitta lyckan igen...

Aldrig trodde jag att såren skulle börja läkas…

Aldrig trodde jag att jag skulle få hoppet tillbaka…

Aldrig trodde jag att jag återigen skulle bli den glada tjejen, jag en gång var..

Aldrig trodde jag att jag skulle hitta någon som du…

Aldrig trodde jag att jag skulle få känna så mycket glädje som nu...

Aldrig trodde jag att jag skulle få någon som du…

Aldrig trodde jag att det skulle bli vi två till slut...




Fri vers av kristin_88
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-05-31 09:25



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Så underbart vacker dikt, den påminner så mycket om mitt liv och den Kille jag äntligen träffat.. Tack så mycket för att jag fått möjligheten att läsa denna dikt! Fortsätt skriv! Så otroligt fint!
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !