Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baksmälla

Den är som slem
den här kärleken

Slibb under skinnet

En smak av igår


tungan klibbar

Fast


Medicin
borde finnas

Mot den här typen av åkomma




Fri vers av HonsomheterSofia
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-06-13 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia