Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna för länge lääänge sedan..:P


Hösten

Löven dom yr omkring dig, där du går längs en blöt väg.Jag ser på dig,
du är så söt.Det är snart halloween och då ska du ha fest,
men jag är inte bjuden.efter skolan ska du hem.Jag tittar på dig och ön-
-skar att du var min vän.




Fri vers av sazza
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-07-04 22:38



Bookmark and Share


  Princess.Poe
Jag är glad att du publicerade den trots att den är gammal. Enkel och fin, \"Jag tittar på dig och önskar att du var min vän\", den meningen berörde mig på nåt sätt.. tack! :)
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

sazza
sazza