Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbara älskade Du


Du är kärleken

jag kan ej sluta älska

Du underbara...




Bunden vers (Haiku) av sazza
Läst 433 gånger
Publicerad 2008-11-27 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sazza
sazza