Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fyller mig

Det spelar ingen roll att det är mörkt

och det spelar ingen roll att det är kallt

Eftersom Du fyller mig med ljuset

Din värme och Livet




Fri vers av Miraa
Läst 502 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-05 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraa