Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är jag bara föör trött...trots allt


Tomt

Jag drar ner rullgardinen

släcker lamporna

och mörkret faller över mig

som ett skynke

Jag fryser till

när tomheten

sänker sig

och saknaden

påminner mig

om värmen

jag behöver

och begär

men

tröttheten tar över




Fri vers av Miraa
Läst 548 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-16 00:20



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Den här texten var bra jag känner precis igen mig
Jag släcker lamporna och drar ned rullgardinen

Så gör jag ofta när tröttheten kommer och tomheten är där
lägger mig då i sängen och kryper ihop senast denna em och kväll
vet bara att jag känner mig ensam och saknar närhet då

Kram Anna-Karin
2008-04-27

    deb8
Vackert med hög igenkänningsfaktor. Vilken tur att sömnen kommer in som en räddare i nöden och befriar oss från ensamhet och smärta.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Miraa