Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga ord finns...endast förtvivlan...


En liten Engel

 

 

Din tid var lånad

du lilla Engla

Sov så sött

du lilla

ty

inga ord

finnes

för hur brutalt

ditt lilla liv

släcktes ut

Jag tänder ett ljus




Fri vers av Miraa
Läst 582 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-14 21:30



Bookmark and Share


    ike
mkt vackert!!! man får hoppas att hon har de bra i de blå
2008-04-25

    Miraa
Tack för era ord. Låt ljuset brinna och brinna....
2008-04-15

  -Ulla Tilemo- VIP
En fin text. Vi är många som tänder ljus ikväll....
2008-04-14

  devilsangel
Jag tänder också ljus i kväll för Engla och hennes familj...må hon vila i frid och ge hennes familj styrka att klara detta
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Miraa