Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksupptäkt

Jag fick reda på vad du tyckte om mig,av nån som förhoppningsvis inte
ljög.Mitt hjärta bultade fortare och jag fylldes av en känsla
som jag känt förut,men som snart försvunnit igen.Men den här gången sitter
den kvar och jag släpper ej taget om den igen.




Fri vers av sazza
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-07-11 22:21



Bookmark and Share


    Marran
En känsla som kanske inte alla har känt men som gärna vill känna...det finns en känsla i texten och personen som har skrivit den fick nog det direkt från hjärtat
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

sazza
sazza