Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Ibland blir ensamheten ensam
och njutningen av egentid uteblir

Mitt hjärtas tentakel söker och letar
det finaste vill bara kittla och retar




Fri vers av Miraa
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-19 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraa