Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smuts



min röst
försvann bakom jordspår bakom stenröset
med mina naglar grävandes med grus jord i mitt då kanske långa hår
försvann och
talade om andras gärningar på annat språk som
nergrävd bak stugknut lernatt spädbarn aldrig åskar mer vinner
ordmäten i lönndom saknar glömmer
rullstensåsar kantdagg
någon annan grusas i mitt tal min
röst -




Fri vers av catharina
Läst 560 gånger
Publicerad 2004-02-20 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

catharina