Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november, baby


nej för
ingen november är så bra som din baby ingen
november är så bra som din du
kunde få näsblodet så vackert mot snövitan och
mina tår
fick värma sig i din hand ingen
november är så bra som din du
frös mina hårtoppar så ingen såg hur
kluvna de var som
min tunga och jag
pressade den mot dina
skulderblad för
nyckelben är det finaste egentligen men
ingen november som
ingen november är så
bra som din baby
ingen november du
fick mina armar så genomskinliga du
kramade mig så där som
nästan besvarat av mig jag
la mig under dina täcken för att
gräva snögrottor ta dina ord på
inte allvar men november i munnen jag
svalde din november baby jag
svalde och ska föda framåt våren din
november baby ska
byta plats på mars och
så bra som din baby




Fri vers av catharina
Läst 647 gånger
Publicerad 2004-03-24 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

catharina