Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finner ingen lämplig titel. Jag är ledsen.

Värme trycks in i mig, skyndsamt
som om klockan tickar iväg alldeles för fort.
Händer letar febrilt efter en plats att vila
på de heta kropparna.

Tankar flyger ut genom fönstret
och in genom någon annans.
Mannen vaknar av att hans hjärta fattat eld.
Han tinar upp sin kvinna
och tränger kärlek långt in i henne,
för att alltid stanna där.

Hon fäller sina tårar av föraktan och hat.
Hans kyssar representerar
allt det en man kan känna
alla ord som någonsin blivit yttrade.



Jag är ledsen mina vänner, men jag hade inte tålamod att fatta mig kort.




Övriga genrer av Sigge
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-07-31 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sigge
Sigge