Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knivar-bilar ekvationen

När jag var liten
var jag rädd att mina föräldrar skulle,
efter varje gräl vi hade,
ta sina liv med hjälp av köksknivarna.

Så varje gång vi bråkat
sprang jag in i köket
tog alla knivar
och gömde dem i min säng


Men det hjälpte inte
för en vacker dag
efter ett bråk
blev min mamma påkörd

Jag skulle lämnat kvar knivarna
då hade hon inte sprungit ut på vägen
för att leta efter dem

Tanklösa, dumma mig.




Övriga genrer av Sigge
Läst 535 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-01 19:01



Bookmark and Share


    Kempe
Åh, jättebra :)
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Sigge
Sigge