Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och du i en askkopp

Jag har länge letat
kanske precis som du
efter den där andra
Den som gör mig hel

Den kvällen kände jag mig mer hel än nånsin
Jag förundrades över mig själv
hur jag hade lyckats hitta dig

Jag tittade på din rök
och på min
såg hur dem flöt samman
när vi andades ut våra viskningar

Vi satt tysta flera evigheter
som kändes som små korta sekunder
när vi började andas igen

Jag, du, vi, allt, livet, meningar, människor
vad spelade det för roll?
vi grubblade, o så länge

Vi hittade inga svar
bara nya frågor

"Vad vore livet om vi redan hade svaret på allt"

Jag älskar dig, min vän




Övriga genrer av Sigge
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-14 23:50



Bookmark and Share


  miraklet
<3
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sigge
Sigge