Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får man rannsaka sig själv ;)


Kan tänkas...

Kan tänkas att jag är otålig ibland
så mycket som ska ro iland

Kan tänkas att jag är en stolt kvinna
som det jag vill ha kämpar för att vinna

Kan tänkas att jag tampats med synd och skam
som inte direkt format mig till ett lamm

Kan tänkas att jag som ödmjuk vill leva
och försöker tänka mig för numera

Kan tänkas att jag en rastlös själ är ändå
men trygghet och värme jag i andra kan så

Kan tänkas att jag av mig själv vill ge allt
ljuvligt sött, beska droppar och svettens salt




Fri vers av Miraa
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-02 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraa