Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens glödande möte

En fjäderlätt beröring bara,
en lätt smekning när mina fingertoppar
snuddar vid din kind.

Kittlande varsamt följer de kinden, hakan
och din hals.

Du blundar och njuter i förväntan
med lätta andetag.

Så följer jag din kropps konturer
där mina fingertoppar söker
din sensuella njutning.

Din bröstkorg välver sig under min beröring
och skälvande flämtande
dina andetag stegras
under min upptäcksfärd!

En suck, kvidande din kropp
möter min hands smekningar.

Våra sinnen skärps
och huden glöder av passionen!
Inget annat finns i stunden
bara du och jag
i vårt glödande kärleksmöte!

Intensiteten och hettan i beröringen
pulserar mellan mina händer och din kropp
som välver sig av njutningen.

Hettan mellan oss och i rummet outhärdlig
och våra kroppar kan inte längre stå emot
denna oemotståndliga sugande dragningskraft.

Våra andetag möts och stegras
till en gemensam extas
när våra kroppar möts
och blir till ett
i en glödande passion och eufori
som får allt annat att blekna!




Prosa (Novell) av Stjärnöga
Läst 494 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-04 14:57



Bookmark and Share


  Blue-star
Härligt!.....
2009-05-31

    Nicklas VIP
Shit! Helt underbart det här ju. Detta är kärlek! Detta är erotik! =)

Bokmärkes!
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga