Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ett lugn som bara hösten rymmer.


Höstaning.



kortare är dagen
skymningen rostfärgad
tidigt faller mörkret

inte visste du
att det så snart blev kväll

allt du ville allt du skulle
som du aldrig hann
står under ditt fönster nu
och gråter

men du behöver inte höra på

du är befriad
ifrån morgondagar

så här var det alltså
det du aldrig kunde tänka dig
nu är du här
och väntad länge redan







Fri vers av Måna N. Berger
Läst 546 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-23 21:15



Bookmark and Share


  annaregina
Mycket vacker och tänkvärd! Man ser längre när träden avlövas.
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger