Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla av något som kan misstas för kärlek....

Är det kärlek jag känner?

Är det vänskap jag känner?


Är det..kanske längtan efter någon som kan hålla om mig när jag känner mig som minst och obetydligast?


jag vet inte. Jag vet inte.



jag vet inte. Jag vet inte...


.. men det känns i magen..

hallå...nån som kan förklara?

*..hallå..*

Vem ska jag vända mig till? vem ska hjälpa lilla mig?




Vad är det jag känner? är det kärlek eller vänskap?



Eller en längtan efter nån som kan hålla om mig?







.... nej det var visst bara min mage som var hungrig...




Övriga genrer av sazza
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-12 17:31



Bookmark and Share


  Jessica91
Jag tror att det finns en mening i texten. Kärlek är ofta närrelaterat till vänskap. Kan vara svårt att skilja dem åt. Lite komiskt slut på texten.. som inte riktigt passade in enligt mig. men bra text ändå!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

sazza
sazza