Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att röra

Det är när handen går över väggen utan att röra

I ögonvrån
När jag glor på ett oformligt töcken av vad som måste vara skräck
Hör osagda ord komma från fingeransiktet
Känner kyla mot handflatan, nästan för nära, fast är för stel nu
Som i ett strålkastarljus
Kanske redan balsamerad
Och där jag inte tittar

Där är du
I vrån
Med ditt hår och dina stora ögon
Stum
Och stirrar som jag vore något att frukta

Men jag kan inte




Fri vers av Kthrauklis
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 00:58



Bookmark and Share


  aol
står orörlig lyssnar
2008-04-03

  Shininkagemusha
Man fångas. Stämningen är läskigt laddad.
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Kthrauklis
Kthrauklis