Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten godnattsaga

Natt på stora vatten
stim av stjärnor
vindstilla
gäster

Vi driver en stund
tysta tillsammans
skugga i skugga

Och där över sundet
min hamn




Fri vers av Kthrauklis
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-19 00:04



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Kind of like it.

Det är svårt med stillhet tycker jag men du har ett lagom eget bildspråk, framförallt gillar jag

"vindstilla

gäster


Vi driver en stund"



Där landar jag, tungt men skönt.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Kthrauklis
Kthrauklis